Virolahden Koskelat Sukuseura r.y.

Tilaa sukuselvitys USB-muistitikulla

Katso lisätietoja sukuselvitys-sivulta

Tilaa sukutietoja tulostettuna

Katso lisätietoja täältä.

Osallistu toimintaan

Virolahden Koskelat Sukuseura r.y. on perustettu 1990. Siihen kuuluvat ovat Matti Matinpoika Kiisken jälkeläisiä. Matti Matinpoika Kiiski on Koskelan suvun kantaisä, joka oli isäntänä Kiiskilahden kylän talossa numero 4,  vuosina 1636 – 1654. Asiakirjoista ei ole selvinnyt hänen aikaisempia asuinpaikkojaan. Kiiskilahden kylä on nykyisin Venäjän puolella, vanhaa Virolahden aluetta. Katso lisää historia osiosta.

Sukuseuran tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta jäsentensä keskuudessa. Jos sinulla on tietoa sukumme historiasta, sukuun kuuluvista ihmisistä, kertomuksia sukumme vaiheista, niin ota yhteyttä sukuseuran toimihenkilöihin tai käytä yhteydenottolomaketta, niin saamme tiedot kirjoihin ja kansiin jälkipolvien iloksi.

Jos sinulla on sukujuuria Virolahdella, Vehkalahdella, Miehikkälässä, Haminassa,  Säkkijärvellä, Kuolemajärvellä, Johanneksessa, Viipurissa, Koivistossa tai lähialueella, saatat kuulua Virolahden Koskelat sukuun. Lisätietoa sukuun kuuluvien syntymäpaikoista löytyy täältä.

Voit tarkistaa myös, löytyykö sukunimesi Virolahden Koskelat sukuseuran sukunimilistalta.

Sukuseuran jäsenyys

Kaikki elävät henkilöt, jotka ovat Koskelan suvun sukutietokannassa, kuuluvat automaattisesti sukuseuraan.
Mitään jäsenmaksuja tai vastaavia ei ole.
Olet siis tervetullut mukaan tapahtumiin ja kokouksiin ilman mitään jäseneksi liittymismuodollisuuksia.